facebook tracking
Alice Karlsson

Alice Karlsson

Rekryterande Konsultchef

Att jobba som rekryterande konsultchef på Xamera innebär att jag varje dag får jobba med att hjälpa juniora talanger inom IT/teknik-branschen ut i arbetslivet och finnas där i varje steg av processen. Mina arbetsuppgifter innebär bland annat att ta kravprofiler, hålla intervjuer, hålla daglig kontakt med kunder och kandidater, hantera personalfrågor och inte minst stötta mina konsulter. 

För mig är det viktigt att inte bara hjälpa kandidater hitta ett jobb, utan det handlar om att hjälpa dem hitta RÄTT jobb - gällande alltifrån kompetenser och arbetssysslor till företagskultur och långsiktiga karriärmål. För mig är ett personligt bemötande, tydlig kommunikation och lyhördhet viktigt för mig i varje process och kandidat jag träffar.

Jag kommer ursprungligen från Lund, där jag läst en dubbelkandidat i medie- och kommunikationsvetenskap och beeteendevetenskap. På fritiden tycker jag om att ha en aktiv vardag med allt ifrån spinning & yoga, långa prommenader med en podd i öronen och att besöka nya platser i världen. Fast ibland är det inte heller så dumt att bara vara hemma och pyssla om växterna!

alice@xamera.se

031-797 74 14

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor